5 Vragen aan Ward Wolters, Impact Investment Manager DOEN Participaties

Nieuwsoverzicht

Hoe is het om te werken bij Stichting DOEN? Dat kunnen onze collega's zelf het beste vertellen. En daarom laten wij je graag met ze kennismaken! Vandaag stellen we vijf vragen aan Ward Wolters, Impact Investment Manager DOEN Participaties.

1. Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Die is heel gevarieerd. Van onderhandelingen met co-investeerders en het scouten van nieuwe initiatieven tot het bezoeken van sector/netwerk events. Verder gaat er ook een groot gedeelte van mijn tijd naar het samenwerken met de huidige partners, waar een grote variëteit aan uitdagingen en kansen voorbijkomt.

2. Wat vind je het leukste aan je werk?
Het contact met onze inspirerende partners! Het zijn in alle opzichten voorlopers die verrassen met hun inzichten, nieuwe manier van werken en kijk op hoe we de wereld en maatschappij moeten organiseren.

3. Wat is jouw favoriete door DOEN gesteunde initiatief?
Nuventura heeft een technische oplossing gevonden om een van de meest schadelijke gassen ter wereld (SF6) uit te bannen. Het is nog een hele vroege fase met een hoog risicoprofiel, maar wel een voorbeeld van de oplossingen die we nodig hebben om de klimaatdoelstellingen te halen en waarbij DOEN een belangrijke rol speelt.

4. Hoe vind je DOEN als werkgever?
DOEN gelooft in een inclusieve en creatieve maatschappij. Dat zie en voel je als je bij DOEN werkt.

5. Waar ben je in je werk het meest trots op?
Het vertrouwen dat we bij DOEN durven uit te spreken in voorlopers. En dat we altijd proberen open te staan voor nieuwe denkbeelden en reflecties.