Missie

Anders DOEN

We leven in een turbulente tijd. Een nieuw millennium, waarin we niet alleen voelen dat dingen anders kunnen, maar waarin we voor het eerst in de geschiedenis ook echt alle mogelijkheden hebben om dingen anders te doen. De komende decennia zullen gekenmerkt worden door disrupties en innovaties. In gang gezet door gedreven ondernemers die de wereld slimmer, beter en toekomstbestendiger willen maken.

Ertoe DOEN

Het is precies op dat kantelpunt, op het snijvlak van goed naar beter, waar DOEN Participaties het verschil maakt. Dat doen we al 20 jaar. Ook de komende jaren zullen we een sleutelrol spelen voor ondernemers die het voortouw nemen, die anders denken over welvaart en welzijn en daardoor anders handelen. Disruptief, maar met een ideaal. Ondernemers die voor de troepen uitlopen, die ons de toekomst in gidsen, hebben vaak betekenisvolle plannen waarbij er niet alleen naar financieel, maar juist naar maatschappelijk rendement gestreefd wordt.

Wij hebben bij DOEN Participaties een neus voor bijzondere mensen met impactvolle plannen. Als wij erin geloven, durven we als eerste in te stappen en echt risico te nemen. Onze betrokkenheid werkt vaak als een kwaliteitsstempel die ook andere financiers over de streep trekt.

MeeDOEN

We participeren financieel, altijd op maat. We doen echt mee. We ontsluiten netwerken en beschikken over marketing- en communicatiekanalen. Wij helpen ondernemers op weg totdat ze op eigen benen kunnen staan en zodat wij de samen gerealiseerde opbrengsten, in geld, kennis, kunde en maatschappelijk rendement weer opnieuw kunnen inzetten voor andere innovatieve plannen die de toekomst van ons allen mooier maken.

Denk en handel jij anders? Heb jij betekenisvolle plannen die het verschil maken? Wil je dat we meedoen?