InnoEnergy, DOEN Participaties en Mijndomein Energie investeren gezamenlijk €700.000 in Woon Duurzaam

Nieuwsoverzicht

Woon Duurzaam is sinds 2018 actief als aanbieder van totaalconcepten voor het verduurzamen van woningen. Inmiddels heeft zij al tientallen huiseigenaren door heel Nederland geholpen met advies en uitvoering van duurzame maatregelen om hun woning gasloos te verwarmen. Als enige partij in de markt bied Woon Duurzaam een op maat gemaakt plan voor iedere woning. Dus ook voor oudere woningen. Hierin worden technische keuzes en de wensen van de klant integraal op elkaar afgestemd en lukt het bijna altijd om de woning op minimaal een budgetneutrale wijze gasloos of zelfs volledig energieneutraal te maken. De woning wordt er vaak ook een stuk comfortabeler door. Hiervoor worden de kosten van de verduurzaming gespreid over meerdere jaren en wordt de investering gecompenseerd door een flinke besparing op de energierekening.

Investering wordt aangewend om de verduurzaming van woningen nog gemakkelijker en sneller te laten verlopen
Nu koppelt Woon Duurzaam nog tientallen woningen per jaar van het aardgas af maar de professioneel opgezette organisatie zal dit al snel laten toenemen naar duizenden woningen per jaar. Samen met de nu toegetreden investeerders kan deze ambitie worden waargemaakt. Het tij om dit te realiseren zit mee: de vraag naar een totaaloplossing waarin in één keer goed wordt gekeken naar alternatieve warmteopwekking, isolatie, ventilatie en zonnepanelen neemt toe. Ook heeft de overheid steeds meer goede regelingen beschikbaar om de overstap voor mensen - van gas naar gasloos verwarmen - betaalbaar te maken.

Verder als dé service aanbieder voor woningverduurzaming: deze partijen maken het mogelijk

De partijen die investeren in Woon Duurzaam hebben allemaal een sterke link met duurzame energie en het accelereren van innovaties op dat gebied. Zij brengen als investeerder allemaal wat extra’s. Dit bij elkaar opgeteld geeft Woon Duurzaam - de Woningverduurzamer van Nederland - een flinke boost om haar organisatie de komende jaren succesvol verder uit te bouwen.


EIT InnoEnergy
Inno Energy is actief in heel Europa. Haar doel is het realiseren van positieve impact in de energietransitie. Dit doet zij mede door investeringen in meer dan 400 kansrijke start-ups in de duurzame energiesector. Door goede begeleiding en een gedegen aanpak zijn 97% van de door InnoEnergy gefinancierde start-ups na 3 jaar nog steeds succesvol commercieel actief.

DOEN Participaties
DOEN Participaties
investeert al meer dan 25 jaar in innovatieve, duurzame en sociale startups. De organisatie heeft de ambitie de wereld groener en socialer te maken. Daarom staat impact centraal bij alle investeringen. DOEN Participaties investeert in de vroege fase van bedrijven en durft risico te nemen. Het bedrijf is volledig eigendom van en wordt bestuurd door Stichting DOEN. Het bedrijf is volledig eigendom van en wordt bestuurd door Stichting DOEN. Stichting DOEN is opgezet door de Nationale Postcode Loterij.

Mijndomein Energie
Als nieuwe speler in de energiemarkt richt Mijndomein Energie zich volledig op de energiebehoefte van de toekomst. Een toekomst waarbij mensen zelf energie gaan opwekken en die met elkaar gaan delen. Waarbij energie wordt aangeboden tegen inkoopprijs en nieuwe producten de energierekening nog verder omlaag zullen brengen. Een totaaloplossing voor klanten om gasloos te wonen past hier goed bij.

Geloof jij net als InnoEnergy, DOEN & Mijndomein Energie in de voordelen van duurzaam wonen?
Doe dan nu de gratis woningscan van Woon Duurzaam en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Krijg in een paar stappen inzicht in de mogelijkheden voor jouw woning
www.woonduuurzaam.nl De Woningverduurzamer van Nederland.